Ejerskifte

Ejerskifte er ikke kun for de ældre virksomhedsejere. Det er også for de unge, dem med nystartede virksomheder og dem midt i mellem. Det kan godt blive for sent at gå i gang med at tænke ejerskifte, men det kan aldrig blive for tidligt.

Ejerskifte kommer i mange størrelser og på mange tidspunkter i en virksomhedsejer og en virksomheds levetid. Her kan du lære af andre, få svar på dine spørgsmål og meget mere.

 

Her kan du følge med i nyt om ejerskifte. Stort og småt.

 

 

Vil du lære af andres erfaringer med ejerskifte? Her er unge, gamle og dem midt i mellem der fortæller deres personlige historie om ejerskifte.

 

 

Hvad består et ejerskifte i fra start til slut? Læs om de fire faser i et ejerskifte. Hvad sker der før, under og efter? Bliv klogere her.


 

 

 

Ikke alle har hele finansieringen klar i baglommen, når der skal købes en virksomhed. Bliv klogere på finansiering af dit ejer- og generationsskifte her.

 

 

 

Rådgiver der søger faglig information om ejerskifte? Så skal du klikke her (for medlemmer af FSR - danske revisorer).

 

Skal tilfældigheder og skæbnen afgøre din virksomheds fremtid?

Et ejerskifte er en mission for et videre liv for din virksomhed og for dig – som en del af virksomheden eller hver for sig

Læs artiklen og kom godt på vej med din mission ejerskifte

Tre gode råd fra investor

VIDEO: Få tre gode råd af investor Johnnie Bloch Jensen, CORPORATE CAPITAL A/S.

 

(klik på billedet)

Læs interviewet med Johnnie Bloch Jensen, hvor han fortæller om, hvordan han investerer og hvad han lægger vægt på, før han investerer i en virksomhed.

Afstemning

Hvad er den største barriere for et godt ejerskifte?