Brug revisoren hele vejen rundt i ejerskiftet

SMV-nyhedRevisorer forbindes ofte med moms, regneark og årsregnskab. Men det er ofte også revisoren, som ved mest om virksomheden. Det bør ejerledere, som står over for et ejerskifte, benytte sig af.

SMV

Mange revisorer har kendt både ejer og virksomheden i mange år. Derfor er det helt naturligt og fornuftigt, at ejerlederne får rådgivning af deres revisor, når de står overfor et ejerskifte.

Mange revisorer har desuden et godt kendskab til andre rådgivere og fageksperter og kan derfor hjælpe med at sætte rådgiverholdet og være sparringspartner hele vejen rundt i et ejerskifte. Det siger chefkonsulent Sara Sayk i et tillæg til Børsen d. 26. marts 2018 om ejer- og generationsskifte. Læs hele artiklen her

Mange ejerskiftefaser

Et ejerskifte gennemløber mange faser. Fra personlig afklaring hos ejerlederen til strategi- og forretningsudvikling, værdiansættelse af virksomheden og til forberedelse på livet efter virksomheden.

Der kan være mange ting at forholde sig til i et ejerskifteforløb, og her skal ejerlederen være i stand til at vurdere grænsen for egne evner og så overlade ukendte eller vanskelige områder til eksperter.

Læs mere om faserne i et ejerskifte her

Autorisation

Titlen "revisor" er ikke en beskyttet titel og alle kan kalde sig "revisor", men en statsautoriseret revisor og registreret revisor har en samlet uddannelse, der giver en dyb faglig indsigt og som kan rådgive professionelt i hele ejerskifteforløbet. 

Læs hele artiklen og flere artikler om ejer- og generationsskifte her

 

Kontakt

  • Sara Sayk

    SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Skal tilfældigheder og skæbnen afgøre din virksomheds fremtid?

Et ejerskifte er en mission for et videre liv for din virksomhed og for dig – som en del af virksomheden eller hver for sig

Læs artiklen og kom godt på vej med din mission ejerskifte

Ejerskifte og generationsskifte - tag din revisor med på råd

Afstemning

Hvad er den største barriere for et godt ejerskifte?