Ny FSR.dk på mandag

NyhedFSR.dk får nyt look og struktur for at gøre din hverdag lettere

FSR - danske revisorer

FSR.dk har efterhånden levet i sin nuværende udgave i mere end ni år. Det kan efterhånden ses i både design, struktur og funktionalitet.

Derfor har vi brugt det seneste år på at bringe FSR.dk ’up to date’. Mens Corona har betydet øde gader og stribevis af hjælpepakker, har vi færdiggjort den ny FSR.dk, og på mandag den 27. april vil I møde en helt ny hjemmeside: Ny struktur, nye funktioner og en markant forbedring af oplevelsen på mobil og tablet.

Målet med den nye FSR.dk er at gøre det enklere og nemmere for dig som medlem at tilgå den information og de services, vi tilbyder.

Nogle ting er dog uændrede. I kan fortsat bruge jeres nuværende brugernavn og password til at tilgå låst indhold, og har I glemt password, er det let at få et nyt.

I vil også opleve, at centralt indhold, som vores COVID-19-site, ligner sig selv i strukturen, så det er let at gå til på den nye side.

Oplever I problemer på den nye side, er I selvfølgelig velkomne til at tage fat i os. Skriv til Jakob Holm, Pernille Blomgren-Hansen og Amalie Redke på: hjemmeside@fsr.dk

Vi glæder os til at præsentere den nye FSR.dk for jer på mandag.

Kontakt

 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169
 • Pernille Blomgren-Hansen

  Marketingansvarlig

  4193 3183
 • Amalie Matilde Redke Sørensen

  Kommunikations- og marketingkonsulent