EKF-kautioner nu til turistbranchen i Danmark

SMV-nyhedEKF yder nu kautioner til virksomheder, der får en del af sin omsætning fra udenlandske virksomheder.

SMV

Få en eksportkredit fra EKF - Danmarks Eksportkredit, hvis du er en dansk beliggende virksomhed, der sælger dine varer og ydelser til udenlandske turister.

Med en kaution i hånden kan du mange gange lettere få et lån i banken og dermed få finansieret din drift, vækstdrømme eller andet.

Turistbranchen i Danmark er afhængig af vejret, afhængig af op- og nedture i den globale økonomi og mange upcomming turistvirksomheder ligger samtidig i landdistrikterne.

Det kan give udfordringer i forhold til at få et lån i banken. Nu har hoteller, campingpladser og andre turistvirksomheder i Danmark, der får en del af sin omsætning fra udlandet, mulighed for at få en kaution i EKF.

Læs EKF's nyhed om kautioner til turistbranchen her

Læs mere om EKF's kautionsmuligheder her

Få inspiration fra andre der har fået en kaution fra EKF:

CEO for PowerSense, Brian SørensenEksempelvis var EKF med til at sikre, at virksomheden PowerSense fik sit Gennembrud i Europa
(Foto: EKF)

Kontakt

  • Sara Sayk

    SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Årsrapporten er den vigtigste kilde til information

Hvis du vil opnå lån og bedre lånevilkår anbefales det, at du udarbejder et tillæg til din årsrapport, som du kan give til din bank og nærmere samarbejdspartnere.

Regnskabsvejledningen for klasse B- og C-virksomheder indeholder anbefalinger til hvilke ekstra oplysninger, du kan udarbejde. Spørg din revisor og hør hvordan du kan komme forrest i låne- og kreditkøen.
Læs mere om anbefalingerne af brugen af regnskabsvejledningen her.