Sådan forhandler du med din bank

SMV-nyhedHvordan optimerer små og mellemstore virksomheder forhandlingen med banken? Det sætter FSR – danske revisorer, Finans Danmark og SMVdanmark et fælles fokus på den 20. marts klokken 09.00, hvor vi lancerer bogen ’Sådan forhandler du med din bank’

ArrangementerSMV

Banken er naturlig hovedleverandør af kredit til danske virksomheder. For virksomhedsejere er det derfor en god idé at have et godt forhold til banken. Det skaber grobund for vækst og udvikling, når mødet mellem bank og virksomhed bliver en succes.

Deltag i lanceringen af bogen ’Sådan forhandler du med din bank’, som er udarbejdet af FSR – danske revisorer, Finans Danmark og SMVdanmark og skal hjælpe særligt små og mellemstore virksomheder med, hvordan de optimerer forhandlingen med banken.

Få et gratis eksemplar af bogen, og hør oplæg, som sætter fokus på, at Ingen låner penge ud med bind for øjnene, vigtigheden af egenkapital og anden risikovillig kapital og om vi har råd til, at SMV’er går forgæves i banken?

Hvor og hvornår

Tid
Tirsdag d. 20. marts 2018 fra kl. 8:30 – 10:00
Morgenmad fra kl. 8.30. Programmet starter kl. 9.00.

Sted
Finans Danmark, Amaliegade 7, 1256 København K.

Hvis du ikke har mulighed for at være fysisk til stede, vil det være muligt at deltage i arrangementet via webcast. Dette vælger du i tilmeldingsforløbet.

Vil du bare gerne læse bogen, vil den blive tilgængelig elektronisk på de tre organisationers hjemmesider ved lanceringen. Kig forbi www.fsr.dk den 20. marts, så har vi bogen klar til dig.


Kontakt

 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169

Virksomhedsindblik

FSR - indblik: Hvad skriver revisor i rgnskabet og hvilken sikkerhed er der for regnskabsoplysningerne

Slå danske selskaber op og få svar på, hvilken sikkerhed der er for oplysningerne i et regnskab og se om revisor her givet anmærkninger i seneste regnskab.

Redskabet giver også et overblik over, hvordan et selskabet klarer sig i forhold til andre selskaber.

Prøv det her:
Virksomhedsindblik