Rådgivning for mere end 18 millioner til danske SMV’er – INTERESSERET?

SMV-nyhedNu har du igen mulighed for at få del i de digitale tilskudspuljer – Denne gang på intet mindre end 18 millioner. Find din rådgiver hos SMV:Digital og vær med!

Tilskudsberettiget digital rådgivning
Den digitale omstilling er i fuld gang mange steder. Din SMV-virksomhed har endnu en gang mulighed for at søge om tilskud til private rådgivningsforløb om digital omstilling eller styrkelse af online salg. SMV:Digital har endnu en gang åbnet for ansøgninger.

Tilskuddets grundprincip er, at modtageren af tilskuddet medfinansierer et tilsvarende beløb, hvorfor der reelt er rådgivning for mere end 36 millioner til fordeling.

Betingelser
Der søges efter først-til-mølle – Der er to tilskudspuljer, og ansøgningsfristen for kr. 25.000-tilskud er den 13. oktober 2019 og kr. 100.000-tilskud er den 10. november 2019.

Betingelserne er, at tilskuddet anvendes til rådgivere, der er opført på en liste under SMV:Digital. Her kan kun godkendte rådgivere i det digitale univers blive optaget. Du skal blot udse dig en eller flere kandidat(er) og indhente tilbud. Hvis din nuværende rådgiver ikke er at finde på listen, er vedkommende velkommen til at søge optagelse.

Læs meget mere på nedenstående links:

Opret rådgiver-CV hos SMV:Digital

Læs mere om SMV:Digital

Kontakt