Gratis rådgivning for 150 mio. til danske SMV’er

SMV-nyhedNu har danske virksomheder med 10-500 ansatte mulighed for at få GRATIS kompetent rådgivning om en lang række af virksomhedens kerneområder.

SMV

I skyggen af corona-pandemien har Industriens Fond søsat et fantastisk initiativ, der kan hjælpe en lang række danske virksomheder.

Initiativet omfatter to områder:

1) Akut hjælp til danske virksomheder
Der er nedsat et rådgivningsteam med erfarne konsulenter fra rådgivningsbranchen. Ideen er at hjælpe virksomheder med strategiske overvejelser til blandt andet at finde nye veje til omsætning, likviditet eller andet. Det kan være ideer til ændring af den pågældende virksomheds forretningsmodel, tilpasning eller ændringer i produktionen, eksporttiltag eller tilpasning af de generelle omkostninger.

Få rådgivning om:

  • Likviditet og omkostninger

  • Supply chain / forsyningskæde

  • Produktion og administrative funktioner

  • Kunder, salg og produkter/ydelser

  • Ledelsessparring & digitalt samarbejde

  • Infrastruktur og it-sikkerhed

2) Oprettelse af idekatalog over hjælpeforslag
Det er et stort ønske at få ”fat” i de mange ideer, der er rundt om i det danske erhvervsliv. Derfor efterspørger Industriens Fond nu projektforslag og ideer til virksomhedsnære områder, som kan udnyttes til at styrke virksomhederne nu – men også på den anden side af pandemien.

Hvad tilbydes der?
GenstartNU.dk tilbyder først en dags virtuel konsulenthjælp, baseret på samtaler, med udgangspunkt i den enkelte virksomheds konkrete udfordringer.

Ved behov er det muligt at modtage op til 50 timers hjælp.

Læs meget mere på nedenstående link – eller ring direkte til rådgivnings-hotlinen på telefon 33 77 34 17.

GenstartNU.dk