Få hjælp til at rekruttere businessprofiler

SMV

Når små og mellemstore virksomheder skal udpege deres udfordringer, peger mange på medarbejderrekruttering som en af de tungeste.
Faktisk oplever hver tredje SMV, at det er svært at skaffe lokal og kompetent arbejdskraft, viser en undersøgelse blandt SMV’erne i dansk erhvervsliv udarbejdet af revisionshuset BDO.

Oplever du udfordringer med at finde tiden til at rekruttere, og mangler du nye medarbejdere inden for økonomi, finansiering, forretningsudvikling, ledelse, projektledelse, kommunikation, marketing, HR og lignende?

Hvis du vil kick-starte en rekrutteringsproces uden at bruge tid på at skrive lange stillingsopslag, så tilbyder CA, der er en a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet, at de ganske gratis matcher dine behov op mod deres kandidatbank, der tæller både nyuddannede og folk med mange års erhvervserfaring.

Hvordan kommer jeg videre?
Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan din virksomhed gratis kan bruge CA til at finde relevante kandidater?
Skriv til CA på
rekruttering@ca.dk eller ring til os på 33 14 90 45.
Du kan også læse mere om mulighederne for et samarbejde på
www.ca.dk/rekruttering


Hvem er CA?
CA er karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet. CA har 66.000 medlemmer, der typisk arbejder i det private erhvervsliv inden for økonomi, finansiering, forretningsudvikling, ledelse, projektledelse, kommunikation, marketing, HR og lignende.