Sådan samarbejder revisorer og SMV'ere

Inspiration i øjenhøjde – læs tre konkrete cases, hvor virksomhedsejere fortæller om, hvordan de har brugt revisor i forbindelse med at forhandle lån i banken, sætte fokus på væksten og undgå en konkurs.

I tre cases stiller virksomhedsejere sig frem og fortæller om, hvordan de konkret har samarbejdet med revisor. 

Læs om virksomheden Creas A/S med små 20 ansatte, der tog revisor med på råd, da de skulle i banken:

"Revisors ord vejer tungere end vores, når vi forhandler med banken. Han er vanvittig vigtig at have med i en situation som den nuværende, hvor bankerne definerer vilkårene benhårdt. Hvis han ikke havde været med til at balancere forhandlingerne, ville vores aftale med banken have været væsentligt mindre fordelagtig” 
adm. direktør Jens Myhren Thomson, Creas A/S.

 
Læs om virksomheden Vitanova med 10 ansatte, der fik bedre styr på væksten i virksomheden:

”Styringen af vores forretning var blevet uoverskuelig. Vi havde hårdt brug for kvalificeret sparring og rådgivning. Derfor tog vi kontakt til vores revisor, der har arbejdet sammen med mange vækstiværksættere, og som har derfor en god forståelse for, hvilke problemer man kan løbe ind i som iværksætter” 
administrativ leder Anette Weinreich Pillon, Vitanova.

 
Læs om, hvordan revisor hjalp virksomheden KM Rustfri A/S ud af en konkurs:

”Vores revisor foreslog en særlig konstruktion af vores virksomhed, for at gøre den mere attraktiv for nye investorer. Hvordan man strikker den bedste virksomhedsstruktur sammen, ved jeg slet ikke nok om. Uden vores revisors hjælp var KM Rustfri ikke kommet igennem finanskrisen”.
- adm. direktør Peter Espersen, KM Rustfri A/S.

CASE: Tjener jeg penge?

Som nystartet virksomhed med fuld fart på, kan det være svært at finde tiden til konstant at have det fulde overblik over økonomien. IT-virksomheden At Axis lærte det på den hårde måde og fandt en løsning, som i dag giver dem overskud.